MS Defender for Office 365

Wat is MS Defender for 365 

MS Defender for Office 365 is de nieuwe naam voor Office 365 Advanced Threat Protection (ATP)  en is een beveiligingsbundel van Microsoft, speciaal ontwikkeld voor het beschermen van uw Office 365 omgeving.
Deze bundel zorgt voor een optimale bescherming van uw e-mail, bestanden en Office 365-toepassingen tegen onbekende en geavanceerde aanvallen.

Waarom MS Defender for 365 

Het beschermen van uw Office 365 omgeving is geen overbodige luxe maar een absolute must in een digitale wereld waarin criminelen steeds inventiever worden in hun zoektocht naar uw data en het kunnen misbruiken ervan. 
Via ATP (Advanced Threat Protection) worden onderstaande controles ingebouwd:

 • anti-phishing voor Exchange, SharePoint, OneDrive en Microsoft Teams
  ATP voor Exchange controleert de beschermde gebruikers hun inkomende berichten op phishing dmv meerdere machine learning-modellen die berichten analyseren en actie ondernemen op basis van het geconfigureerde beleid.
  ATP voor SharePoint, OneDrive en Microsoft Teams helpt bij het opsporen en blokkeren van bestanden die als kwaadaardig worden aangemerkt op teamsites en documentbibliotheken.
 • veilige koppelingen
  De ATP Safe Links-functie beschermt uw gebruikers proactief tegen schadelijke URL's in een bericht of in een Office-document. Zo worden kwaadwillende links geblokkeerd terwijl goede links toegankelijk zijn.
 • veilige bijlagen
  ATP Safe Attachments beschermt tegen onbekende malware en virussen en biedt zero-day bescherming om uw berichtensysteem te beschermen. 
  Alle berichten en bijlagen die geen bekende virus- / malwarehandtekening hebben, worden naar een speciale omgeving geleid waar verschillende machine learning- en analysetechnieken gebruikt worden om kwaadwillende intenties te detecteren. 
  Als er geen verdachte activiteit wordt gedetecteerd, wordt het bericht vrijgegeven voor bezorging in de mailbox.

Wij ontzorgen graag

We zien het beveiligen van uw Office 365 omgeving graag breder dan enkel de implementatie van MS Defender for Office 365: 

 • Office 365 logs (eventueel misbruik kunnen nagaan)
 • Multi Factor Authentificatie (MFA)

  Contacteer ons voor meer informatie.

  Microsoft Defender for Office 365

  €20,28 / jaar /gebruiker *
  * Alle prijzen zijn maandelijks, exclusief 21% BTW en worden gefactureerd voor de periode van 1 jaar, tenzij anders vermeld.